You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Завантаження...

Управління цим сайтом здійснюється Громадською організацією «Юридична клініка для малого та середнього бізнесу» (надалі – ЮК).

Політика конфіденційності – правила, якими користуються всі співробітники та адвокати-волонтери ЮК, та якими регламентується збір і використання персональних даних, що можуть бути запитані/отримані при наданні юридичних консультацій.

ЮК з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали сайт, а також тих, хто є його користувачами, в зв’язку з чим, ЮК прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання послуг сайту кожному Користувачу.

  1. Обсяг персональних даних
  1. Згідно Закону України “Про захист персональних даних”, заповнюючи дані реєстраційної форми та проставляючи відмітку про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (далі – Політика конфіденційності) Ви надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних.
    1. При реєстрації на сайті ЮК та заповненні реєстраційної форми, Ви  надаєте для обробки свої персональні дані – зокрема, логін та пароль, ім’я, адресу, номер телефону, e-mail, код ЄДРПОУ/ІПН тощо.
    1. Вищевказані дані ЮК отримує лише від осіб, які надають їх свідомо і добровільно.
    1. Перед проставленням відмітки про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності та обробки персональних даних Ви зобов’язані ознайомитися зі ст. 8 ЗУ «Про захист персональних даних».
  • Мета збору персональних даних

2.1. Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

2.2. Ваші персональні дані використовуються з метою надання юридичної консультації. Ця інформація також використовується для адміністрування, підтримки та організації зворотного зв’язку про рівень наших послуг, а також для запобігання порушенням конфіденційності, правових норм або умов договорів.

2.3. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

  • Передача  персональних даних третім особам

3.1. ЮК не продає, не передає та не розголошує персональні дані, які отримує на сайті lawmsb.com.ua, третім сторонам без Вашої попередньої згоди.

3.2. ЮК зобов’язується не розголошувати отриману від Вас інформацію, за винятком випадків, передбачених законодавством України. Не вважається порушенням надання ЮК інформації агентам і третім особам, які діють на підставі договору з ЮК, для виконання зобов’язань перед Вами. Також не може вважається порушенням зобов’язань розголошення інформації відповідно до вимог закону.

3.3. Сторони усвідомлюють, що в результаті вірусної або хакерської атаки сайту, технічних збоїв роботи сайту та інших обставин, Персональні дані можуть стати доступними й іншим особам. Ви розумієте і погоджується з цим та не висуваєте претензії до ЮК.

3.4. На сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти. При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде.

3.6. Ви маєте право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб’єкта відносин, пов’язаних з персональними даними, за умови зазначення прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, окрім випадків, установлених законом.

  • Місцезнаходження персональних даних

4.1. Власником персональних даних є ЮК.

  • Зміна політики конфіденційності та обробки персональних даних

5.1. ЮК може періодично вносити зміни і виправлення до цієї політики конфіденційності та обробки персональних даних. Перевіряйте текст дійсної політики конфіденційності та обробки персональних даних регулярно для відстеження змін і можливих наслідків для Вас в зв’язку із цими змінами.

– ЮК).

Політика конфіденційності – правила, якими користуються всі співробітники та адвокати-волонтери ЮК, та якими регламентується збір і використання персональних даних, що можуть бути запитані/отримані при наданні юридичних консультацій.

ЮК з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали сайт, а також тих, хто є його користувачами; в зв’язку з чим, ЮК прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання послуг сайту кожному користувачу.

1. Обсяг персональних даних

1.1. Згідно Закону України “Про захист персональних даних”, заповнюючи дані реєстраційної форми та проставляючи відмітку про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (далі – Політика конфіденційності) Ви надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних.
1.2. При реєстрації на сайті ЮК та заповненні реєстраційної форми, Ви надаєте для обробки свої персональні дані – зокрема, логін та пароль, ім’я, адреси, номер телефону, e-mail, код ЄДРПОУ/ІПН тощо.
1.3. Вищевказані дані ЮК отримує лише від осіб, які надають їх свідомо і добровільно.
1.4. Перед проставленням відмітки про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності та обробки персональних даних Ви зобов’язані ознайомитися з ст. 8 ЗУ «Про захист персональних даних».

2. Мета збору персональних даних

2.1. Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
2.2. Ваші персональні дані використовуються з метою надання юридичної консультації. Ця інформація також використовується для адміністрування, підтримки та організації зворотного зв’язку про рівень наших послуг, а також для запобігання порушенням конфіденційності, правових норм або умов договорів.
2.3. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

3. Передача персональних даних третім особам

3.1. ЮК не продає, не передає та не розголошує персональні дані, які отримує на сайті ___, третім сторонам без Вашої попередньої згоди.
3.2. ЮК зобов’язується не розголошувати отриману від Вас інформацію, за винятком випадків, передбачених законодавством України. Не вважається порушенням надання ЮК інформації агентам і третім особам, які діють на підставі договору з ЮК, для виконання зобов’язань перед Вами. Також не може вважається порушенням зобов’язань розголошення інформації відповідно до вимог закону.
3.3. Сторони усвідомлюють, що в результаті вірусної або хакерської атаки сайту, технічних несправностей сайту та інших обставин Персональні дані можуть стати доступними й іншим особам. Ви розуміте і погоджується з цим та не висуваєте претензії до ЮК.
3.4. На сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти. При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде.
3.6. Ви маєте право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб’єкта відносин, пов’язаних з персональними даними, за умови зазначення прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, установлених законом.

4. Місцезнаходження персональних даних

4.1. Власником персональних даних є ЮК.

5. Зміна політики конфіденційності та обробки персональних даних

5.1. ЮК може періодично вносити зміни і виправлення до цієї політики конфіденційності та обробки персональних даних. Перевіряйте текст дійсної політики конфіденційності та обробки персональних даних регулярно для відстеження змін і можливих наслідків для Вас в зв’язку із цими змінами.